Med Europa-Spezial fra Danmark til Tyskland
  •  
  •  
  •  
Osterbrunnen Rothenburg

Udnyt ferien optimalt i Europa med tog fra kun 39,- EUR med Europa-Spezial! Det er det bedste tilbud for togrejser i Europa!

Pris: Fra 39,- EUR på 2. klasse og 69,- EUR på 1. klasse
Siddepladsreservation koster 4,50 EUR pr. person
Købsperioden: Tidligst 91 dage og senest 1 dag før afrejsedagen*. Så længe billetter haves. Reservationsfrist og rejsetidsrum er indtil videre.

*Med undtagelse af billetter til togrejser til/fra Østrig hvor Europa-Spezial billetter kan købes tidligst 91 dage og senest 3 dage før afrejsedagen. Så længe billetter haves.
Strækning: Grænseoverskridende forbindelser mellem Tyskland og én af den pågældende europæiske rejselande: Danmark, Sverige, Belgien, Holland, Luxembourg, Frankrig, Schweiz, Italien, Tjekkiet, Kroatien, Ungarn.
Tog: InterCityExpress (ICE) og InterCityExpress Sprinter, InterCity (IC)/EuroCity (EC) eller City Night Line (CNL) grænseoverskridende på mindst én DB-delstrækning. Europa-Spezial dækker også brug af DBs og andre udbyderes regionaltog i forbindelse med ud- og hjemrejse.

Europa-Spezial gælder også fra/til Sverige med X2000/IC/Øresundstoget.
Gyldighed: Billetten gælder kun for bestemte dage og tog. Ingen mulighed for omvej. Billetter kan købes til enkelt eller tur/returrejse.
Gyldighedsperiode mellem ud- og hjemrejse er 15 dage.

Bemærk: Gælder kun til/fra de stationer der er nævnt på billetten.
BahnCard-rabat: Med BahnCard 25 får du 25% rabat
BahnCard 50 giver ingen rabat
Læs mere om BahnCard
Børn-rabat: Børn/Børnebørn under 15 år rejser gratis med forældre/bedsteforældre i Tyskland.

Børn, der rejser alene, betaler 50% af billetprisen for voksne.

Vær venligst opmærksom på, at billetpriserne for børn, der rejser med familien, varierer fra land til land. Du vil få oplyst priserne i forbindelse med din reservation.

Læs mere om familie fordele
Ombytning/refusion: Senest en dag før afrejsen mod et gebyr på 17,50 EUR pr. billet. Ombytning og refusion af siddeplads er ikke muligt. Bemærk, at hvis du har købt en tur/returbillet på den samme billet, og du har brugt udturen, kan returen ikke ændres.

Europa-Spezial fordele:

  • Fra 39,- EUR på 2. klasse
  • Fra 69,- EUR på 1. klasse
  • Med BahnCard 25 får du 25 % rabat
  • Børn/Børnebørn under 15 år rejser gratis med forældre/bedsteforældre
  • Gælder for rejser i Europa fra/til Tyskland for enkelt og tur/returrejse