Mere end øl...München!

München

Hvert år lokker det dejlige vejr og de sommerlige temperaturer, i tusindvis af gæster til de tyske øl haver. Især München lokker med en af de største øl haver i Europa, hvor Oktoberfesten bl.a. fejres hver år de sidste 200 år!

Men München er også en særlig blanding af gammelt og moderne. Byen er berømt for sin rustikke charme og kunstneriske skatte samt sin banebrydende teknologi og industri. München er blevet en kosmopolitisk by med store muligheder for at nyde shopping, natur, kunst og fest.

Udnyt ferien optimalt og rejs til München med toget fra 39,- EUR med Sparpreis Europa. Billetter kan købes 91 dage og indtil kort tid før afrejsen. Så længe billetter haves.

Rejser du med din familie? Så læs mere nu om Deutsche Bahns familie fordele!

Pris: Fra 39,- EUR på 2. klasse og 69,- EUR på 1. klasse
Siddepladsreservation koster 4,50 EUR pr. person
Købsperioden: Tidligst 91 dage og indtil kort tid før afrejsen. Så længe billetter haves. Reservationsfrist og rejsetidsrum er indtil videre.
Strækning: Grænseoverskridende forbindelser mellem Tyskland og én af den pågældende europæiske rejselande: Danmark, Sverige, Belgien, Holland, Luxembourg, Frankrig, Schweiz, Italien, Østrig, Polen, Tjekkiet, Kroatien, Ungarn.
Tog: InterCityExpress (ICE) og InterCityExpress Sprinter, InterCity (IC)/EuroCity (EC) eller City Night Line (CNL) grænseoverskridende på mindst én DB-delstrækning. Sparpreis Europa dækker også brug af DBs og andre udbyderes regionaltog i forbindelse med ud- og hjemrejse.

Sparpreis Europa gælder også fra/til Sverige med X2000/IC/Øresundstoget samt i de svenske statsbaners (SJ) fjerntog
Gyldighed: Billetten gælder kun for bestemte dage og tog.
Ingen mulighed for omvej.
Billetter kan købes til enkelt eller tur/returrejse.
Gyldighedsperiode mellem ud- og hjemrejse er 15 dage.
BahnCard-rabat: Med BahnCard 25 får du 25% rabat
BahnCard 50 giver ingen rabat
Læs mere om BahnCard
Børn-rabat: Børn, der rejser alene, betaler 50% af billetprisen for voksne.

Vær venligst opmærksom på, at billetpriserne for børn, der rejser med familien, varierer fra land til land. Du vil få oplyst priserne i forbindelse med din reservation.

Læs mere om familie fordele
Ombytning/refusion: Senest på dagen for afrejsen mod et gebyr på 17,50 EUR pr. billet. Ombytning og refusion af siddeplads er ikke muligt. Bemærk, at hvis du har købt en tur/returbillet på den samme billet, og du har brugt udturen, kan returen ikke ændres.
München

Tag ikke til München uden at opleve...

Seværdigheder

Hvor skal man begynde? Helst ved Münchens symbol, den gotiske Frauenkirche, dens tårn er 99 m i højden! Nedenfor findes Marienplatz, hvor der kan høres Rådhusets klokkespil. Inden for gåafstand findes den berømte Hofbräuhaus, hvor Münchener og turister mødes. Husk også at besøge Residence, Münchens slot, som er blevet udbygget i løbet af århundreder og hvor de største kunstnere i deres tid kunne give udtryk for deres inspiration.

Museer og udstillinger

BMW Museum er absolut et besøg værd, og ikke kun for bil fans! Museet er meget tæt på OL Park, lige overfor den imponerende BMW Welt bygning. München er berømt for sin arkitektoniske Gallery of Modern Art (Pinakothek der Moderne), der siden 2009 også tilbyder Brandhorst samling af over 700 nutidige værker af moderne kunst som Cy Twombly, Damien Hirst og Andy Warhol.
Husk at besøge Deutsches Museum, som er det største naturvidenskabelige museum i verden!

Bayariske specialiteter

Den bayerske livsstil og især kulturen i München, har altid betydet god og traditionel mad. Blandt de traditionelle retter tilbydes flæskesteg med dumplings, meat loaf og Bayerns kalvekøds pølser med sennep og saltkringler. Der er mange bryggerier der tilbyder særdeles god øl, som kan drikkes et skyggefuldt sted i en af de mange øl haver i München.

Mere information om München (på engelsk)

Bayern og München med regionaltog

Ønsker du at rejse til München og videre til vunderlige region af Bayern? Så rejser du bedst med Bayern-Ticket fra kun 23,- EUR! Billetten gælder for en ubegrænset rejse én hel dag i alle DBs regionaltog.

ICE
Eksempler af togforbindelse
København - München
Aarhus - München
Allianz Arena München
bmw-welt museum München
øl haver münchen