Reis nu naar de mooiste steden van Duitsland

Geniet van de gezelligheid in Duitslands mooiste steden! Met de Sparpreis Europa tarieven van Deutsche Bahn reist u er extra voordelig naartoe. Berlijn, Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München of de steden van het Ruhrgebied. Bijvoorbeeld om te winkelen, uit te gaan of de cultuur te proeven. Maar natuurlijk óók om een lang weekend te genieten van de Duitse gezelligheid, betaalbare prijzen en goede keuken. Beleef de verrassingen van Duitsland!

Berlijn: de meeslepende hoofdstad
Geschiedenis en galerie, currywurst en Kurfürstendamm, museum en Muur: Berlijn is een stad vol boeiende tegenstrijdigheden. En verrassend betaalbaar. Zelf het Berlijnse levensgevoel ontdekken? Boek nu!

Bent u een kermis liefhebber? Bezoek van 26 maart tot en met 21 April 2014 het lentefestival op de Kurt-Schumacher-Damm.

Enkele reis vanaf 39 euro


BOEK NU

De verleiding van het Ruhrgebied
Bezoek de culturele hotspots van het Ruhrgebied, bijv. de Gasometer in Oberhausen, waar de tentoonstelling "Der Schöne Schein" (de schone schijn) gewijd is aan de schoonheid in de kunst. Of beklim de voormalige hoogovens in het Landschaftspark Duisburg-Nord!

Van 12. Maart tot 22.Maart 2014 vindt in keulen lit.COLOGNE plaats: een literatuurfestival met maar liefst 190 evenementen.

Enkele reis vanaf 19 euro

BOEK NU

Hip en gezellig: Hamburg
Ontdek de vrijheid in Hamburg! De metropool aan het water kent immers een legendarisch nachtleven. Maar Hamburg is óók de stad van chique winkels, indrukwekkende architectuur, historische baksteengothiek en de hippe HafenCity.

Van 9 Mei tot 11 Mei 2014 wordt het
825-jarig bestaan van de Hamburgse haven groots geviert met een gevarieerd programma voor de hele familie.

Enkele reis vanaf 29 euro

BOEK NU

Andere Duitse steden:

- Chique shoppen in Düsseldorf
- De maritieme hotspots van Bremen
- Kosmopolitisch uitgaan in Frankfurt
- Gemütlichkeit in München